Jurugambar Perkahwinan / Wedding Photographer
Jurugambar Perkahwinan / Wedding Photographer

My name: RASHDI AMIN
My Fotopage: http://peveyhack.fotopages.com/
About me: saja nak share dengan kawan-kawan kat luar sana, sebenarnya aku nie tak pandai ambik gambar, just suka2 jer... lagi pun aku pakai camera bodoh jer... tapi ada sikit minat pada camera SLR... kalau ada rezki nak sambar gam sebijik, tapi buat masa nih. pakai jelah apa yang ada. so... silalah beri komen. terima kasih
From: Malaysia
Camera:
Canon
EOS-300D
Canon
Friends:
Matt RanggiE
Latest entry:Rumah Baru Azam Baru..
Salam... sebenarnya agak berat hati aku nk tinggalkan fp ni..walau pun ramai kengkawan aku dah setahun 2 tinggalkan dan bukak wsite baru...dan bukannya kerna aku malas nk berubah..tapi apapun hidup mersti di teruskan dan perubahan mesti berlaku..dan bagi memudahkan aku untuk lebih dekat ngan korang so di sini dengan ucapan "bismilahhirahmannirahim"..(walaupun FP ni zionis punyer)...dengan ini aku menutup FP matranggie fotopages ni dan terus berpindah ke alamat baru.....spt di bawah... http://www.ra... View this Fotopage entry
Qimie Zam
Latest entry:Berbuka @ Cyberjaya
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau. Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh. The ... View this Fotopage entry
shaifulsafar photography
Latest entry:TELAH BERPINDAH
Untuk makluman viewers yang dihormati, Saya telah berpindah dari laman fotopages ke laman web & blog yang baru bermula pada hari ini. Semua gambar terkini akan saya update di http://blog.shaifulsafar.com dan saya berharap, anda semua dapat terus memberikan sokongan dan komen di laman blog yang baru tersebut. Jumpa disana ya! Terima kasih. http://www.shaifulsafar.com http://blog.shaifulsafar.com SHAIFUL SAFAR PHOTOGRAPHY (001804177-D) 019-2754974 www.shaifulsafar.com shaifulsafar@y... View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Zam images
Latest entry:The RIDES...
View this Fotopage entry
Myramir Photography
Dear Valued Customers, For any inquiries, please CALL / EMAIL us directly. Our business is built on trust, so your CALL / EMAIL is very important to us. Please DON'T leave your email address here.Thank you for your support and interest, we're looking forward to see you on your big day." View this Fotopage entry
nur fazilah
Latest entry:Latest updates..
checkout my latest updates at www.fazzphotoz.blogspot.com View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
akmal adanan
Latest entry:INI ENTRY TERAKHIR
Hai, rasanya masa sudah tiba. Akmal terpaksa ucap selamat tinggal kepada fotopages. dua tahun dlm fotopages nie mengajar akmal banyak perkara. Dari sini akmal dapat banyak infomasi, ramai kawan, dan juga client-client yang mempercayai hasil kerja akmal. Dan di sini juga, akmal banyak menimba ilmu, belajar, dapat pengalaman. Segala-galanya indah - terasa baru semalam akmal belajar mcm mana nk masukkan header, macam mana nk masukkan gambar besar, macam mana byk langi laaa. Dan hari nie akmal terpaksa ucap... View this Fotopage entry
jimi sparrow
Latest entry::::Holiday In Bali:::
Pada 24 hingga 27 Nov yang lalu saya telah melancong ke Bali, Indonesia bersama keluarga saya. Bali sememangnya sebuah pulau pelancongan yang mempunyai banyak keunikan dari segi muka bumi, landskap, arkitektur, budaya, agama & pelbagai lagi.memang sebuah tempat pelancongan yang indah & menarik. Di sana, kami telah mengunakan khidmat "Supir" atau dengan nama lainnya pemandu @ driver. Supir kami bernama Ketut Suastika (http://www.balivacationdriver & emailnya: oky_zhonk@yahoo.com) yang berasal dari Kuta, Bal... View this Fotopage entry
main bunga api..
Iman n Mas
Latest entry:Latest update of Myra & Irfan
Myra is now a "kakak" while Irfan is 2.5 months old... View this Fotopage entry
Muad Zafri
Latest entry:Abang and adik
Abang and adik View this Fotopage entry
ejan rizan
on my journey... View this Fotopage entry
Mohd Zubir Mohd Juzad
Latest entry:Moved
Moving to http://www.flickr.com/photos/mzubir View this Fotopage entry
khairil anuar
View this Fotopage latest entry
Lan Lizainol Ismail
Latest entry:Larian Jogathon & Konsert Kesenian Islam
di Litar Formula Satu, Sepang, Selangor Sepang International Circut. Kalau u all nak tau, i dah drive kereta i sendiri dalam track F1 Sepang tu sebanyak 3 Lap. Hurayyyy.......... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016